Service met een glimlach.

“Welkom!“

Fijn dat u de weg naar ons heeft gevonden. Graag wil ik me aan u voorstellen.
Mijn naam is Ton Venekatte. Ik ben de eigenaar van VanTon.nl en de trotse, nieuwe exploitant van tankstation BP Diekman.

Als kind was ik al een ondernemer in de dop en stelde ik me voor hoe het zou zijn om later zelf een winkel te hebben. Toen ik deze kans kreeg hoefde ik dus niet lang na te denken. Het hebben van een eigen zaak is een droom die werkelijkheid wordt. Met de volledige steun van mijn gezin, mijn vrouw Petra, zoon Rutger en dochter Myrthe zijn we samen per 1 september 2016 van start gegaan aan de Kuipersdijk 420 in Enschede, ma t/m. vrij geopend van 07.00 tot 21.00 uur en za & zo van 08.00 – 21.00 uur.  Naast Euro 95 en Ultimate 98 hebben we ook diesel, Ultimate diesel en lpg natuurlijk. Bovendien hebben we een gevarieerd assortiment auto-benodigdheden, zoals olie, koelvloeistof, auto-shampoo en dergelijke. Ook kunt u gebruik maken van één van de twee kwalitatief hoogwaardige wasboxen voor het reinigen van uw voertuig of caravan.

We zijn meer dan alleen een tankstation en profileren ons door full service met een glimlach. We hebben tijd voor een praatje bij een heerlijk kopje koffie van versgemalen koffiebonen van het merk ILLY en bespreken graag het laatste nieuws uit de krant van vandaag. We serveren de lekkerste gehaktbal van Nederland en op zondagochtend hebben we verse Duitse broodjes voor u klaar liggen. Tevens hebben we een ruime keuze uit diverse tabakswaren, snacks, broodjes, koude dranken en ijs.              

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ook voor een mooie bos bloemen, een wenskaart of een ‘ander’ cadeautje kunt u in onze gift-shop terecht en adviseren wij u graag, hartelijk en enthousiast.

We hechten waarde aan kwaliteit, persoonlijk menselijk contact en nemen de tijd voor u. We willen ons onderscheiden als het kloppend hart van de buurt, het gezicht van Enschede met een eigen identiteit: VanTon.nl.

Tot ziens.

Ton.