Wij hebben een nieuw telefoonnummer: 088-1344008

Service met een glimlach

Welkom!

Fijn dat je de weg naar ons hebt gevonden. Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Ton Venekatte. Ik ben de eigenaar van VanTon.nl en de trotse exploitant van tankstation BP Diekman.

Als kind was ik al een ondernemer in de dop en stelde ik me voor hoe het zou zijn om later zelf een winkel te hebben. Toen ik deze kans kreeg hoefde ik dus niet lang na te denken. Het runnen van een eigen zaak is een droom die werkelijkheid wordt. Met de volledige steun van mijn gezin, mijn vrouw Petra, zoon Rutger en dochter Myrthe gingen we samen op 1 september 2016 van start  aan de Kuipersdijk 420 in Enschede.

We zijn van maaandag tot en met vrijdag open van 07.00 tot 21.00 uur en op zaterdag & zondag van 08.00 tot 21.00 uur. 

Naast Euro 95 (E10) en Ultimate 98 (E5) hebben we ook diesel, Ultimate diesel en lpg natuurlijk. Bovendien hebben we een gevarieerd assortiment auto-benodigdheden, zoals olie, koelvloeistof en auto-shampoo en dergelijke.

Ook kun je gebruik maken van één van de twee kwalitatief hoogwaardige wasboxen voor het reinigen van jouw auto of caravan.

We zijn meer dan alleen een tankstation en profileren ons door full service met een glimlach. We hebben tijd voor een praatje bij een heerlijk kopje Illy koffie - van versgemalen koffiebonen! - en bespreken graag het laatste nieuws uit de krant van vandaag. We serveren heerlijke vers belegde broodjes, de lekkerste gehaktbal van Nederland - proeven op eigen risico, want het blijft niet bij één - en op zondagochtend hebben we verse Duitse broodjes voor je klaar liggen. Tevens hebben we een ruime keuze uit diverse tabakswaren, snacks, geschenken, koude dranken en ijs.              

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ook voor een mooie bos bloemen, een wenskaart of een ander cadeautje kun je in onze gift-shop terecht en adviseren wij je graag.

We hechten waarde aan kwaliteit, persoonlijk menselijk contact en nemen de tijd voor elke klant. We willen ons onderscheiden als het kloppend hart van de buurt, het gezicht van Enschede met een eigen identiteit: VanTon.nl.

Tot ziens!

Hartelijke groet VanTon